praktijk byEls

Empower yourself, Love yourself & Shine

Over Els

 

Na jarenlange ervaring als onder andere verpleegkundige in de reguliere zorg en als docent Verpleegkunde, heb ik de stap genomen om mijn droom te gaan volgen: Mensen begeleiden om weer terug in hun kracht te komen staan, in verbinding te zijn met zichzelf, van zichzelf te houden en te leven in het nu.

Mijn praktijk is gericht op overtuigingswerk, lichaamsgerichte heling, meditatie en het inzetten van de essentiële oliën van doTERRA.

Alle begeleiding en ondersteuning die ik bied, heb ik bovendien ook zelf in eerdere trajecten ondergaan.

Hoe werk ik 

Tijdens een eerste kennismaking bekijken we samen waar je tegen aanloopt en wat ik voor je kan betekenen. Daarna stellen we samen het behandelings-/begeleidingstraject vast, en soms kunnen we zelfs al gelijk starten.

Ik werk op een inlevende manier, ben laagdrempelig, betrokken, toegewijd en gefocust op het creëren van een rustige sfeer waardoor je je snel op je gemak zult voelen, begrepen wordt en nog meer gemotiveerd raakt om aan jezelf te werken. Niets is vreemd of gek. Alles wat gebeurt, gebeurt, en is nodig om bij jezelf te komen. Ik vul niets voor je in; je komt zelf met antwoorden van waaruit ik verder kan werken. Resultaten worden snel zichtbaar en je onderzoekt datgene waar je op dat moment aan toe bent.