praktijk byEls

Empower yourself, Love yourself & Shine

Wat bied ik 

Overtuigingswerk

Door grondig onderzoek onthul je samen met mij de kern van je beperkende overtuigingen en transformeer je ze in bekrachtigende overtuigingen. Deze versterkende overtuigingen geven je kracht en bevorderen de verbinding met je ware zelf. Het waardevol accepteren van jezelf is onbetaalbaar. Wat houdt je tegen om dit niet te doen?


Lichaamsgerichte Heling

Ontdek de CompleetZijn-methode voor Lijfkracht- en systeemherstel. Bevrijd je lichaam van vastzittende beperkende overtuigingen die zich manifesteren als gezondheidsklachten. Herstel de essentie van gezondheid door negatieve emoties en onverwerkte trauma's los te laten.


Essentiële oliën van doTERRA

Ervaar de natuurlijke weldaad van doTERRA's pure essentiële oliën. Als geautoriseerd consulent van doTERRA, ben ik in staat om samen met jou te bekijken welke oliën van doTERRA je het beste  ondersteunen ter bevordering van een bewuste levensstijl. Ze kunnen je fysieke en emotionele basisgezondheid versterken en ze kunnen je ondersteunen bij het proces van zelfontdekking. 


AromaTouch™ Techniek

Breng balans in je zenuwstelsel met zachte aanraking en diep doordringende essentiële oliën van doTERRA. AromaTouch™ bevordert welzijn door je hele lichaam. Het brengt je zenuwstelsel tot rust en versterkt zo het zelfherstellend vermogen van het lichaam waardoor je weer helemaal in balans zal komen.


Meditatie

Verken je bewustzijn zonder oordeel. Leer voelen en accepteren wat er is, bevorder innerlijke rust en harmonie.


Tarieven

Tarieven zijn afhankelijk van hoe het totale behandelings-/begeleidingstraject eruit gaat komen te zien. Houd rekening met een prijs van gemiddeld €75,00 per uur, exclusief de eventuele kosten voor de essentiële oliën van doTERRA. 

Er wordt afgerekend na elke sessie.

Afspraken kunnen geannuleerd worden tot 24 uur voordat de afspraak gepland staat. Daarna zal ik een consult in rekening moeten brengen.

Let op: in de regel worden declaraties voor mijn behandelingen niet vergoed door zorgverzekeraars. Informeer bij je eigen zorgverzekeraar naar mogelijke vergoeding.


Disclaimer

Mijn behandelingen zijn geen vervanging van reguliere geneeskunde. Deelname is geschikt/toegankelijk voor personen die volle verantwoording voor zichzelf kunnen nemen. In het geval dat medische, psychotherapeutische of psychiatrische hulp nodig is, raad ik aan om een arts te benaderen. Je geeft schriftelijk toestemming dat je zelf verantwoordelijk bent voor mogelijke gevolgen door een gemiste diagnose, indien je besluit geen arts te bezoeken.

In het geval van klachten, meld ze graag. Maak ze bespreekbaar, dan kijken we samen naar de beste oplossing.